Főoldal
Magyar Országos Horgász Szövetség
Vízügyi Honlap

III. Tisza-tavi Horgásztábor

A Tisza-tavi Horgászegyesületek Szövetsége 2013-ban már harmadik alkalommal rendezte meg nyári horgásztáborát. Ebben az évben 10 gyermekhorgász részére volt biztosítható a kedvezményes horgásztáborban való részvétel, amely a tiszafüredi Albatrosz kikötőben került megrendezésre július 15-21. között.

Nagy örömünkre szolgált és egyben a korábbi horgásztáborok megrendezését, az ott segédkező munkatársak, önkéntesek munkáját is minősíti, hogy a tavalyi táborosok közül 5-en ismét részt kívántak venni ezen a gyermek és ifjúsági rendezvényünkön.

A tábor a meghirdetett menetrend szerint zajlott színes szakmai előadásokkal, majd ezek gyakorlati foglalkozásaival és persze sok horgászással.


Először együtt a csapat, közösen vallattuk a vizet


A következő évi táborra már méretes leszel! - Szabó Roland

Nagyszerűen sikerült a Tisza-tavat bejáró vízitúra, amelyet az Albatrosz kikötő ajándékozott a táborozóinknak. Az ifjú horgászok karnyújtásnyi közelségből figyelhették meg tározó a színes növény- és állatvilágát.

Szép, értékes horgászfogások tették emlékezetessé a hetet. A hajnali és éjszakai horgászat igazi kuriózum volt a gyerekek részére.


Első horgásztáborom legszebb hala! - Paska Ferenc


A három kifogott balinból a második. - Paska Ferenc


Ezt én fogtam! - Postás Viktor

Hagyományosan négytusa verseny zárta a horgásztábort, a győztesek kupákat és tárgyjutalmat kaptak, de senki nem távozott üres kézzel, hiszen a táborszervezők emléklappal, az Éden horgászbolt pedig hűtőmágnessel igyekeztek emlékezetessé tenni a hetet.


Éjszakai horgászatra felkészülve


A horogkötés tudománya nem egyszerű dolog! - Pablo és Laszlo Gonzalez


Mindannyian az Árenberg-tábla közepébe céloztunk!


A négytusa versenyt megkoronázó eredményhirdetés - Visnyei Koppány Áron

A jó körülmények és a kiváló idő is elősegítette a tábor sikerességét.


Utoljára együtt a táborlakók..

Ezúton is megköszönjük mindenki segítségét, aki bármilyen módon elősegítette a gyermek- és ifjúsági horgásztábor sikeres megszervezését, lebonyolítását!

Külön köszönetet mondunk:
Kis Pálnak
Molnár Józsefnek
Magyar Lajosnak
Elek Gyulának
Liblau Tibornak
Szabó Attilának
Ábrahám Tamásnak
Albatrosz kikötő vezetőségének és munkatársainak

nélkülük nem lett volna olyan sikeres és kellemes a tábor, mint amilyennek a visszajelzések alapján az abban résztvevő fiatalok érezték.

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 1993-2018.