Főoldal
Magyar Országos Horgász Szövetség
Vízügyi Honlap

A Tisza-tavi Horgász Egyesületek Szövetsége az Ön 1%-os SZJA felajánlását is várja!

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-val a Tisza-tavi gyermek- és ifjúsági horgásztábort, horgászversenyeket, valamint a nagy hagyományokkal rendelkező helyi gyermek- és ifjúsági horgászszakköröket és a helyi környezetvédelmi tevékenységünket!

Támogatásukat a fenti közhasznú célok megvalósdítására kívánjuk felhasználni, amelyről tételesen beszámolunk a Szövetség honlapján: www.tthesz.hu

A Tisza-tavi HESZ a helyi és a Tisza-tóra látogató horgászok közhasznú érdekképviseleti szerve, amely az utóbbi években komoly eredményt ért el az érdekérvényesítés területén is.
Kedvezményezett neve:                   Tisza-tavi Horgász Egyesületek Szövetsége
Adószáma:                                         18822238-1-16.

A rendelkező nyilatkozatot a következő módokon juttathatja el az adóhatósághoz:

  • adóbevallás, adónyilatkozat esetén az adóbevallási nyomtatványon tünteti fel,
  • munkáltatói adómegállapítás esetén a munkáltatója útján,
  • adóbevallás, adónyilatkozat elektronikus úton történő benyújtása esetén az elektronikus űrlapon tünteti fel - kivéve, ha a magánszemély nem maga készíti adóbevallását, és a képviselőjének a rendelkező nyilatkozat megküldésére meghatalmazást nem adott -,
  • egyszerűsített bevallás esetén az egyszerűsített bevallási lehetőség választására vonatkozó bejelentéssel egyidőben, az adóhatóság által rendszeresített nyomtatványon vagy elektronikus úton, vagy
  • a bevallástól elkülönítve, önállóan, lezárt, nevét, lakcímét és adóazonosító jelével ellátott postai borítékban személyesen, postán vagy elektronikus űrlapként elektronikus úton.

A rendelkező nyilatkozatot letöltheti az alábbi linkről:
http://www.tetalap.hu/civil-szervezetek/item/tisza-tavi-horgasz-egyesueletek-szoevetsege


RENDELKEZŐ NYILATKOZAT
A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL
A kedvezményezett adószáma:

1

8

8

2

22

3

8

-

1

-

1

6

A kedvezményezett neve:
Tisza-tavi Horgász Egyesdületek Szövetsége

Figyelem!

Ezt a nyilatkozatot csak akkor töltse ki, ha valamely társadalmi szervezet, alapítvány vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára kíván rendelkezni. A nyilatkozatot tegye egy postai szabvány méretű borítékba.

Fontos!

A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az Ön nevét, lakcímét és adóazonosító jelét pontosan feltünteti és a boritékot a leragsztás után – a lezáró részen keresztben –aláírja!

A rendelkező nyilatkozat elküldésének határideje 2014. május 20.

Kérjük ajánlja családtagjainak, barátainak, horgásztársainak is, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogassák a közhasznú Tisza-tavi Horgász Egyesületek Szövetségét!

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 1993-2018.