Főoldal
Magyar Országos Horgász Szövetség
Vízügyi Honlap

Tisza-tavi Horgász Kupa versenysorozat IV. forduló - beszámoló


Október 19-én került megrendezésre a Tisza-tavi Horgász-kupa versenysorozat utolsó fordulója. A pergető forduló mindig népszerű volt, idén 22 versenyző mérte össze tudását. Habár a fogott halak súlyát tekintve mérsékeltnek tekinthető, de halban gazdag verseny volt. Mindösszesen 39 darab halat zsákmányoltak a versenyzők. A dobogós helyezések sorsa az utolsó percekig változott, fordulatos verseny volt.

I. helyezett: 3130 gramm fogott hallal Szappanos Zoltán

II. helyezett: 2780 gramm fogott hallal Oláh Tamás

III. helyezett: 2760 gramm fogott hallal Oláh Gergely

Gratulálunk az első három helyezettnek és minden résztvevő versenyzőnek!

A IV. forduló eredményhirdetése után kihirdettük az összetett horgászverseny eredményeit is.
Összesítésben csak azokat a versenyzőket számíthattuk be a kupasorozatban, akik mind a négy versenyen részt vettek. Az első három forduló után még többen is versenyben voltak az első helyért. Szoros eredmény született, végül az összesített első helyezett Kiczkó Károly farmosai horgász lett. A második helyen pontegyenlőség alakult ki, így a több halat fogó Oláh Gergely tiszafüredi horgász lett a második, és Elek Gyula tiszafüredi horgász lett a harmadik helyezett.
Végül gratulálunk minden versenyzőnek, aki részt vett mind a négy fordulón, köszönjük hogy velünk tartottak:

IV. helyezett: Barna Péter Tiszaörs

V. helyezett: Besenyei István Kisköre

VI. helyezett: Péró Ferenc Erdőtelek

VII. helyezett: Kiss József Bag

VIII. helyezett: Marinkás Sándor Erdőtelek

IX. helyezett: Gonda Zoltán Debrecen

Az összesített táblázat megtekinthető: itt

Az eredményhirdetés után a már minden fordulón megszokott finom ebéd előtt Dósa József záró beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik segítették és támogatták a horgász versenysorozat zökkenőmentes és színvonalas lebonyolítását. Nélkülük nem jöhetett volna létre a versenysorozat! (Tavaly ki volt emelve Péró Ferenc felesége, idén is minden alkalommal sütött süteményeket a versenyekre.. Az anyagilag támogatók névsora Puskás Csaba EV.,Barna Péter EV. Suzuki Füred, Városi Kikötő, Tiszafüredi Sporthorgász Egyesület, Kiskörei Tisza II Horgász Egyesület, Fahalacska Horgászbolt.

Képek az eseményről:

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 1993-2018.