Főoldal
Magyar Országos Horgász Szövetség
Vízügyi Honlap

VIII. Tisza-tavi Horgász Kupa Versenysorozat 2017. II. forduló - beszámoló

2017. május 27-én szövetségünk megrendezte a VIII. Tisza-tavi kupasorozat 2.fordulóját, melyen békés halakra horgásztak a versenyzők folyó vízben, Kiskörén.

Az előzetes és helyi regisztráció után 26 fővel indultak horgásztársaink a megmérettetésen.

A szokásos reggeli adminisztráció után kisorsoltuk, hogy ki hol tölti a délelőttöt. Ezután jött a felkészülés, etetés, és 8:00-kor kürtszóra elindult a verseny. Mindenki igyekezett felkészülni a tűző napra és melegre, ezzel szemben a napsütést néha beárnyékolta egy-egy felhő, és nagyon erős szél zavarta horgászainkat. 10 óra körül már a pulóverek is visszakerültek. Nem lehetett eldönteni, hogy a pálya melyik része volt a nyerő, ugyanis egymás mellett ülő versenyzők között is igen nagy eltérések voltak a végeredményben.

12:00-kor lefújtuk a versenyt, és elkezdtük a mérlegelést, ami a nagy szélben kihívást jelentett, ha kevés volt a hal a mérőzsákban. 4 indulónak nem volt szerencséje, sajnos nem volt mit mérni, a többieknek a 40 dekától a 6kilóig megoszlott a végeredmény.

A dobogósaink:
I. Barna Péter 6,20 kg
II. Kiczkó Károly 6,17kg
III. Kiss Bálint János 5,70 kg

Ők egy-egy kupát és a Fahalacska horgászbolt, Oláh Tamás felajánlásával egy-egy értékes tárgynyereményt vehettek át.

Nekik is és minden versenyzőnek szívből gratulálunk!
Az összesített eredmények megtekinthetők itt (xls)!

A délelőttöt egy fantasztikus babgulyással zártuk, amit külön köszönünk a kiskörei csapatnak! III. forduló Szeptember 23-án Tiszaszőlősön kerül sorra, mindenkit várunk szeretettel!

Képek a 2. fordulóból:

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 1993-2018.